Accret.nl Logo

Portfolio

Accret is in 2005 begonnen als ontwikkelaar in opdracht. We hebben sindsdien diverse projecten afgerond voor diverse overheidsinstanties, particulieren en bedrijven. Veel van deze projecten waren van tijdelijke aard, zijn niet meer online of zijn inmiddels door derden aangepast. We hebben om deze reden besloten om alleen actieve projecten in onze portfolio op te nemen.

hondenbot.nl

Hondenbot: A Kwaliteit botten en kluiven!

Ik heb een hond, ik heb een leverancier voor botten. Leuk voor mij, en nu ook goed geregeld voor de rest van de wereld! Bestel de hond zijn favorieten via hondenbot.nl. De site is gemaakt én wordt geëxploiteerd door Accret. De software is in overleg op mat in te zetten voor andere initiatieven.

De favoriet van iedere hond.

babygogo.nl

Babygogo: Alles voor de Baby!

Babygogo.nl is een webshop in baby-benodigdheden. Accret heeft de webshop ontwikkeld vanaf 0 en exploiteert deze in eigen beheer. De webwinkel software is in overleg op maat in te zetten voor andere initiatieven.

Alles voor de Baby!

treinreizigers.nl

Treinreizigers: Ontmoet elkaar opnieuw!

"Treinreizigers.nl" is een website waar oproepen geplaatst kunnen worden aan medereizigers. Sinds 2005 is treinreizigers actief. Treinreizigers.nl is door Accret gebouwd en wordt tot op heden door ons beheerd.

Onmoet elkaar opnieuw!


© Accret.nl 2009